Over ons

Hartstikke leuk dat u even komt kijken op mijn website! Hier vindt u meer informatie over alle behandelingen en massages die ik in mijn schoonheids- en pedicure salon in Hoogersmilde verzorg. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Puur by Alinde, en hopelijk kan ik u door middel van deze website overtuigen om een keer een behandeling te ondergaan in mijn salon in Hoogersmilde in de gemeente Midden-Drenthe. Mocht u na het bestuderen van mijn website nog vragen hebben, aarzel dan niet en neem contact met mij op: telefonisch via 06-31-04-50-07.

Wees welkom in mijn schoonheidssalon in hartje Drenthe…

Mijn naam is Alinde Ausma en ik beschik sinds 5 oktober 2013 over mijn eigen schoonheidssalon Puur by Alinde aan de P.R. Roelfsema RZN-weg in Hoogersmilde in het hartje van Drenthe. Na mijn driejarige opleiding tot schoonheidsspecialiste in Groningen, ben ik begonnen met een eigen schoonheidssalon. Daarnaast ben ik in 2018 begonnen met een opleiding tot pedicure, zodat u ook hier voor terrecht kunt in de salon. Vanaf 7 januari 2019 is het mogelijk dit te boeken.

Verzorging, huidverbetering en verschillende typen massages – inspelen op de behoefte van de klant

Verzorging, ontspanning en huidverbetering staan op de eerste plaats in de salon. Inspelen op de behoeftes van de klant vind ik erg belangrijk tijdens mijn werk als schoonheidsspecialiste. Onderscheidend probeer in te zijn door verschillende types massages aan de bieden voor bijna het hele lichaam. Bekijk hier het complete overzicht aan massages.

Tot ziens in mijn schoonheidssalon in hartje Drenthe!

Gegevens

P.R. Roelfsema RZN weg 13
9423RA Hoogersmilde
T: 06 – 31 04 50 07
info@puurbyalinde.nl
KvK nummer: 58402667

Afspraak maken?