Over ons

Hartstikke leuk dat u even komt kijken op mijn website! Hier vindt u meer informatie over alle behandelingen en massages die ik in mijn schoonheids- en pedicure salon in Beilen verzorg. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Puur by Alinde, en hopelijk kan ik u door middel van deze website overtuigen om een keer een behandeling te ondergaan in mijn salon in Beilen in de gemeente Midden-Drenthe. Mocht u na het bestuderen van mijn website nog vragen hebben, aarzel dan niet en neem contact met mij op: telefonisch via 06-31045007.

Wees welkom in mijn schoonheidssalon in hartje Drenthe…

Mijn naam is Alinde Ausma en ik beschik sinds 5 oktober 2013 over mijn eigen schoonheidssalon Puur by Alinde. Na mijn driejarige opleiding tot schoonheidsspecialiste in Groningen, ben ik begonnen met een eigen schoonheidssalon. Daarnaast ben ik in 2018 begonnen met een opleiding tot pedicure, zodat u ook hier voor terecht kunt in de salon. Vanaf 7 januari 2019 is het mogelijk dit te boeken.

Het schooljaar 2023/2024 loopt Marit Wever op donderdag stage in de salon.
Je kunt bij haar terecht voor verschillende behandelingen, ze is er van 13:30 – 21:00 uur. Voor meer informatie over een behandeling bij Marit kunt u mailen, bellen of het contact formulier invullen.

Na 8 mooie jaren in Hoogersmilde is de salon 1 januari 2022 verhuisd naar Beilen om op een nieuwe locatie met hetzelfde concept verder te gaan. Hopelijk zie ik jullie hier gauw. 

Verzorging, huidverbetering en verschillende typen massages – inspelen op de behoefte van de klant

Verzorging, ontspanning en huidverbetering staan op de eerste plaats in de salon. Inspelen op de behoeftes van de klant vind ik erg belangrijk tijdens mijn werk als schoonheidsspecialiste. Onderscheidend probeer in te zijn door het complete plaatje aan te bieden, je kunt voor alles terecht bij Puur by Alinde. 

Tot ziens in mijn schoonheidssalon in hartje Drenthe!

Gegevens

Eursing 2
9411 XC Beilen
T: 06 – 31 04 50 07
info@puurbyalinde.nl
KvK nummer: 58402667

Afspraak maken?