Salonnepro gezichtsbehandelingen

In mijn schoonheidssalon in Hoogersmilde kun je verschillende gezichtsbehandelingen en massages ondergaan. Op deze pagina zal ik uitleggen welke gezichtsbehandelingen er mogelijk zijn. Bekijk hier het aanbod van de massages.

Basisreiniging

duur 30 min.

Huidanalyse, oppervlakte reiniging, diepte reiniging, masker en dag/nachtverzorging.

Klassieke gezichtsbehandeling

duur 60 min.

Huidanalyse, oppervlakte reiniging, diepte reiniging, massage van gelaat, hals/nek/schouders en decolleté, masker en dag/nachtverzorging.

Luxe gezichtsbehandeling

duur 75 min.

Huidanalyse, oppervlakte reiniging, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, epileren/harsen wenkbrauwen, massage van gelaat hals/nek/schouders en decolleté, masker en dag/nachtverzorging.

Luxe gezichtsbehandeling incl. make-up

duur 90 min.
Huidanalyse, oppervlakte reiniging, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, epileren/harsen wenkbrauwen, massage van gelaat, hals/nek/schouders en decolleté, masker, dag/nachtverzorging en aanbrengen van dag of avond make-up (stageline).

Mannen gezichtsbehandeling

duur 60 min.

Huidanalyse, oppervlakte reiniging, diepte reiniging, massage van gelaat, masker en dag/nachtverzorging.

Mannen luxe gezichtsbehandeling

duur 75 min.

Huidanalyse, oppervlakte reiniging, diepte reiniging, epileren, verwijderen onzuiverheden, massage van gelaat, hals/nek/schouders en decolleté, masker en dag/nachtverzorging.

Bij deze behandeling wordt bij de huidanalyse gekeken naar de huidsoort waarnaar de behandeling wordt aangepast op de huidtype van de klant. Als schoonheidsspecialiste streef ik er altijd na om voor iedere klant een passende behandeling te creëren. Dat is ook de kracht van mijn werkzaamheden.

Producten:

Bij de gezichtsbehandelingen wordt gebruik gemaakt van het merk Spa SalonnePro Amsterdam.

Zoekt u huidverzorging zonder chemische toevoegingen, gemaakt van organische extracten en oliën? SalonnePro Organic Series brengen u de allerbeste natuurzuivere huiverzorging met alleen de allerbeste organisch geteelde ingrediënten. Alle producten van Spa SalonnePro zijn geheel dierproefvrij.

Geïnteresseerd geraakt? Mooi! Bekijk de aantrekkelijk geprijsde behandelingen

Afspraak maken?

Corona update

Vanaf 1 juni ga ik weer open!

Nieuwe openingstijden zullen zijn:
Maandag 08:30 – 12:30 uur
Dinsdag en donderdag 13:00 – 21:00uur

Tot 1 juni is het nog steeds mogelijk om, op afspraak, producten en cadeaubonnen af te halen of te laten bezorgen!

Stuur een berichtje naar info@puurbyalinde.nl

of bel naar: 06 – 31 04 50 07